söndag 6 februari 2011


Sirran hösten 2010
Äntligen så mycket barmark i skogskanten här så att det går att träna litet mer effektivt. Nu är det uppfriskningar av dirigeringsarbetet som gäller och Sirran är överlycklig. Fick alla avlämningar supersnyggt i hand idag, vårt problem har annars varit att hon hållit litet väl fast just i avlämningen. 2:orna på proven har berott just på det. Håller tummarna för att vi ska vara av med det beteendet för alltid nu. Hoppas kunna starta henne på något av vårproven...
Alvar lycklig han också över att få gå långt långt ut och plocka in dummies.
För övrigt ligger snön på gärdena, men det är skare i spåren som Sune kört upp så där är det fint att gå med hundarna. Skönt att kunna låta dem springa fritt.
Gnistans valpar är stora nu. Bara en vecka kvar här med dem allihop. Fronterna har verkligen utvecklats fint senaste veckan och det är full fart på dem ute i valphagen. Skönt att det blivit mildare så att de kan vara mycket utomhus.
Anabelles mage växer. Hon har gått drygt 6 veckor nu och det syns... Ser med spänning fram emot den kullen. Skulle så gärna vilja få några tikar där, både för min och intresserade valpköpares skull.
Renoveringen av övervåningen går framåt. Skall förhoppningsvis vara klart till vecka 9, då jag har lov och kan ta itu med städningen. Gipsdamm...spackeldamm...slipdamm...undrar om det går att få rent...och i så fall när....lovet varar en vecka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar